Svininfluensan kanske?

Jag känner mig riktigt sjuk.... hur jag blev det har jag ingen aning om. Men fan om det är svininfluensan, den smittar väldigt bra, men lika farlig som en vanlig influensa, nä ush inte kul.



Jag är fiskmåsen som bara förstör ...

 .... och tar andras mat. face it. fiskmåsar har ingen framtid här i livet .

Jag orkar inte med dettta skit.

Hatar när du gör såhär mot mig. Var inte vi kompisar ? Var vi inte vänner? Vad är jag nu? 

Jag kan svara åt dig om du vill. 

Jag saknade förra tiden.... då du inte var så. =(  MAN & frun forever </3

Är det bara jag som alltid är trött?

Jag hatar att vara trött... jag är trött hela tiden ! fast jag sover typ 10 timmar eller 8 är jag alltid trött. När jag går till skolan är jag trött. När jag kommer från skolan är jag trött och somnar till sent på kvällen så att jag inte orkar göra några läxor eller skit. 

hata livet !!!!!!!!!!!!!..........när man är trött

Nationella prov - imorron .

Inte alls speciellt kul . Jag sitter här med häftet C . Jag kan inte problemlösningsmetoden osv. . jobbigt läge eftersom det är de hela provet handlar om .
Idag ska jag även TRÄNA ! (som fan) .

MEN jag måste äta som fan, innan jag dör (som fan) , fiskfan ska de bli ! Nyttig , men gott . Aja jag ska inte bry mig om sånt.. "orka maaaaaaat " , "dricker vatten istället ". Mat är förfan det viktigaste , ät men ät inte för mycket (fettotsjälv).

Nu är jag trött eftersom jag har två prov imorron. LOVELIFE ! 

Pappa kan allt göra en glad.

HAN SKA UT OCH HANDLA SNASK (haha) TIILL MIG ! ♥

Hemkörning, trevlans !

Ja nu är man hemma igen. Oj vad trött man kan bli. Vill bara sova ... men det går aldrig .

Jag är morgontrött.

Åh, varför??? Jag älskar att sova på morgonen, dra mig länge...
Nu måste jag upp "tidigt". Woho. Tyvär tycker jag inte om att
vakna vid denna tid.Alls.

Nu  måste jag bara hitta lite blommer . . . vad allt är komplicerat.


Vad har jag åstakommit de senaste 4 dagarna: Ingenting.


Jag kan inte sluta dampa loss-

Nu har jag tappat förståndet. Jag är arg som ett vildsvin ! Nu snart ska jag ut och möta massor med folk ! Det ska väl bli kul, hoppas jag. Men jag måste först tvätta håret, och massor med saker.



TIDEN GÅR SÅ IN I HELVETES FORT. JÄVLA TID.

PS. JA, jag är arg. Om någon undrar , varför. För att.


PUSS

*LOGGA IN PÅ MSN *

...din koa!

Var med helena idag !

Åh , riktig sommardag idag ! Fan vad kul vi hade det. Haha vi skulle vara lite mobbade och se 17 again för att kunna mobba Zac Efron , he he. Men vi totalt misslykade för när vi kom ut ur biosalongen höll vi på att dö av sorg-skratt(positivt såklart).
Den var ASBRAAAAAAAAA så den måste man se. Jag hatar high school musical ps ds.

Men den var faktist jävligt  bra, mobba mig bara inte nu. !

äu- auuuu



1.  Min ÄU - lista -

-  Folk som man igentligen "känner", som skriver in något namn som "Alvin", "Per" och sedan skriver in en äuuuuu kommentar som typ "din blogg suuggerh" " du kan fann intte stava din komunisst " (vet det var ganska dåliga exempel men ni får fatta)  . De är så jävla störande, ser att min friend jennie har råkat ut för det. ÄU.

- Att försöka undvika alkohol på en valborg- vart du än går så KOMMER du träffa på någon som dricker osv, det är OMÖJLIGT att inte göra det - Om man inte låser in sig själv i källaren. Vem vet, kanske mössen dansar på bordet när katten är borta ( helt plötsligt bara)

-Ordlistor som har texten väääldigt liten, så om man letar efter ett ord så tar det 20 min.

-Svininfluensan. Det är faktist lite scary om man tänker på det. Man vet aldrig om man tex råkar gå förbi en "mexican " och han  hostar en i ansiktet. Såfår man svinsjukan. PS. Kommer det från svin??? DS.

-Förjävligt hår. Hatar det verkligen för att jag skiter oftast i allt annat (not) och sen så ser man sitt hår och man vill bara falla in i en högmeddyngasomminmammaharlagtäggi för att det ser ut som hästhår. ääuuuuuu -w

-ONT i magen av faktist ingen anledning. Känns som om någon har sträckt ut hela min mage och typ ätit gröt ur den eller ngt....
Min AU - lista -

- Bra filmer som går på tv:n när man är helt lost. När man är hemma och har "himlans" tråkigt och kollar igenom kanalerna och då kommer tex en jävligt bra film upp . AUAUAUUUAUAUAUUU!

- Klippa håret LITEGRANN! - lent och helt underbart fluffiiigt. I like it . AUU på mina slitna toppar !

- Solen och värmen- inte för att jag tycker om när det är FÖR varmt för då typ vill jag svimma lite men det gör jag inte. "aznajzz" att kunna gå i lite lättare kläder än typ  en stor jävla buffffelpäls ( inte för att jag brukar gå i sånna ) ....

-När man får en "kick" att kolla sig själv i spegeln och faktist tycka " FAN vad snygg jag är " . He-he alltid lika kul .

RSS 2.0